Page 2 of 2 •
1, 2

- Mato
- Broj postova : 266
Re: COD6
Thu 12 Nov 2009, 18:07
Most_Loyal wrote:Zavrsila sam igru, kratka al jebena.
Jos uvijek se ne mogu otet dojmu grafike i atmosfere...
strava.
ma seres da si vec zavrsio...sta si ti to cijeli dan igro

Thu 12 Nov 2009, 19:24
kaj bi sral. Jucer par sati, dnaas par sati, ma ve te nove igre su kratke..
- MadBall
- Broj postova : 1171
Fri 13 Nov 2009, 10:26
Fakat je kratka, ja jučer počeo igrati i prije nego sam išo spavati sam skužio da sam na zadnjoj ili predzadnjoj misiji... Isto ko i svi COD nastavci - kratko ali zabavno - si izuzetkom ovog predzadnjeg u Japanu.
Inače, igra ko igra nije sad nešto WOW, bolja grafika, neke nove šeme s oružjem, ostatak klasika. Nema revolucionarnih pomaka.
Inače, igra ko igra nije sad nešto WOW, bolja grafika, neke nove šeme s oružjem, ostatak klasika. Nema revolucionarnih pomaka.
Sat 14 Nov 2009, 11:06
Jebes sistem oruzja i ostalo, najbitnije je po meni da je taj engine totalno lud.
Ljudi zgeldaju i krecu se ko ljudi ne ko nekakvi UT3 botovi koji trckaraju okolo, strejfaju a noge im se preplicu...prestrasno ak pitas mene za AA3.
Ovdje je demonstrirano kako bi trebale izgledat sve te igre sto se tice modeliranja i animacije.
U svakom slucaju meni je taj engine 5x moderniji i jebeniji nego ovaj jad i bijeda AA3.
Da je taj engine u aa igra bi bila realnija i puno razradenija, mogao bi se gameplay dovest na pravi nivo, a ne na jurnjavu okolo.
Ljudi zgeldaju i krecu se ko ljudi ne ko nekakvi UT3 botovi koji trckaraju okolo, strejfaju a noge im se preplicu...prestrasno ak pitas mene za AA3.
Ovdje je demonstrirano kako bi trebale izgledat sve te igre sto se tice modeliranja i animacije.
U svakom slucaju meni je taj engine 5x moderniji i jebeniji nego ovaj jad i bijeda AA3.
Da je taj engine u aa igra bi bila realnija i puno razradenija, mogao bi se gameplay dovest na pravi nivo, a ne na jurnjavu okolo.
- PokiAdmin
- Broj postova : 6501
Sat 14 Nov 2009, 11:51
cim je izasla AA3 popljuvao sam animaciju, tak da se tu potpuno slazem s tobom... na zalost na taj nivo cemo pricekat nekih sedam godina, ako...
Sat 14 Nov 2009, 15:26
Najjaci su mi ovi branitelji/odvjetnici america's army na sluzbenim forumima.
kad im spomenes nekaj drugo, nee ma ne to je smece aa je zakon ovo ono...a uopce su lijeni skinut igru s neta i pogledat kak bi trebalo to sve skupa zgledat...
najveca je fora kaj su najglasniji oni koji jedva da 10 sati imaju u aa3...
kad im spomenes nekaj drugo, nee ma ne to je smece aa je zakon ovo ono...a uopce su lijeni skinut igru s neta i pogledat kak bi trebalo to sve skupa zgledat...
najveca je fora kaj su najglasniji oni koji jedva da 10 sati imaju u aa3...
- DM74
- Broj postova : 1588
Sat 14 Nov 2009, 17:23
odigrao sam par misija 2-3 na CoD-u i onako prvi utisak nije loš, ima masu zanimljivih rješenja, neke nove fore s oružjem i tak. No nema onaj team play kao u amerima. Teško je usporediti ove dvije igre prosto iz razloga što je jedna free, a druga komercijalna. Iskreno osjećao bi se prilično glupo da sam platio 70€ za nekaj kaj u jedno kišno popodne odigram, multiplayer mod nisam probao, no sumnjam da ima igrivost amera. Sve u svemu zanimlji proizvod koji bi trebao više ponuditi obzirom da ga moraš kupiti. Jebeni su filmići u igri, ono tipično Hollywoodski napravljeno, jebeni uvod, glazba, eksplozije, akcija, taman se zaigram kad ono....gotovo
Sat 14 Nov 2009, 17:50
Ma da, slazem se s tobom ali aa nije besplatna igra, itekako je placena...
- kala
- Broj postova : 693
Sat 14 Nov 2009, 18:18
ak uzmes server onda se placa i kosta puno zivaca
- creanimator
- Broj postova : 673
Sun 15 Nov 2009, 09:25
evo proso i ja igru jucer navecer i moram reci da sam nakon pocetnog
odusevljenja malo razocaran. super su mi nova oruzja jer ih ima dosta i
grafika je totalna jebenica, ali nakon svega mi ostaje dojam da je to
samo ispeglana kopija prvog dijela, a ne nova igra. jer prica je skoro
pa ista ko u mw-u, onak, na predzadnjoj misiji sam znal da je to
predzadnja misija kolko je sve slicno. a kraj je maltene isti isti. pa
me to malo spojebalo. al da budem ju prolazil jos mnogo puta, budem.
odusevljenja malo razocaran. super su mi nova oruzja jer ih ima dosta i
grafika je totalna jebenica, ali nakon svega mi ostaje dojam da je to
samo ispeglana kopija prvog dijela, a ne nova igra. jer prica je skoro
pa ista ko u mw-u, onak, na predzadnjoj misiji sam znal da je to
predzadnja misija kolko je sve slicno. a kraj je maltene isti isti. pa
me to malo spojebalo. al da budem ju prolazil jos mnogo puta, budem.
Page 2 of 2 •
1, 2